PROGRAMI POMOĆI PRI UČENJU

Mudar, mudriji, najmudriji

Ovaj program namijenjen je svim školarcima koji svakodnevno, tijekom cijele školske godine, trebaju mjesto gdje će im se razjasniti nerazumljivo gradivo, gdje će u miru i koncentrirano pisati zadaću ili učiti.

Mali mudri boravak

U Mudrici omogućavamo djeci 3. i 4. razreda osnovne škole da nakon nastave, u našem prostoru i pod budnim okom naših volonterki, riješe svoje zadaće i ostale školske obveze.

Pripreme za novu školsku godinu

U malim grupama (do najviše 8 polaznika) omogućujemo efikasno i učinkovito vježbanje te aktivno sudjelovanje u ponavljanju cjelokupnog osnovnoškolskog gradiva hrvatskog i matematike.

Kako mudro učiti?

Djeca ponekad ni sama ne znaju kako se pripremiti za učenje te organizirati vrijeme, prostor za učenje i gradivo. Ovim programom pomažemo djeci i mladima u odabiru njima odgovarajućeg načina učenja i razvijanju vještina učenja.

RADIONICE MUDRIONICE

Hokus pokus

Kemija je sve oko nas i puno je zanimljivija nego što možemo zamisliti. Kako provesti zanimljive pokuse sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka? Dođi i pokusiraj zajedno s nama!

Kreativne mudrionice

Ova mudrionica zamišljena je kao niz kreativnih, zabavnih, ali i korisnih radionica koje će djeci i mladima pomoći u planiranju i provođenju slobodnog vremena.

Igraonica na njemačkom

Uvijek je pravi trenutak za upoznavanje novog jezika. Da strani jezici ne budu toliko strani pobrinut će se naše volonterke uz igru, pjesmu, ples i druženje.Prijave primamo tijekom cijele pedagoške godine.

Radionica prve pomoći

Cilj ove jednokratne radionice je pokazati djeci i mladima osnovne postupke pružanja prve pomoći prije dolaska hitne pomoći ili odraslih.

To Top